Ervaringen met Vliegtickets naar Marokko

Om naar het geweldige vakantieland  Marokko te gaan, bestaan tal van vluchten naar diverse vliegvelden in Marokko, zowel vanuit Nederland, België als Duitsland en met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Hieronder sommen we de bekendste vliegmaatschappijen op met een beschrijving en links om uw vliegticket naar Marokko te boeken.

"Officiele logo van Royal Air Maroc"Royal Air Maroc

Royal Air Maroc is de grootste luchtvaartmaatschappij van Marokko. Deze ‘koninklijke’ luchtvaartmaatschappij is stabiel, heeft zijn eigen vloot en de stewardessen spreken veelal Arabisch of Frans. Lees verder over Royal Air Maroc.

Air arabiaAir Arabia

Deze zogenoemde ‘low cost carrier’ kent zijn wortels in het Midden-Oosten en is uitgegroeid tot een grote speler in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.  Lees verder over Air Arabia.

ML ToursML Tours

ML Tours is een jonge reisorganisatie die eerst reizen aanbood met luchtvaartmaatschappij Amsterdam Airlines naar o.a. Marokko en Turkije. Amsterdam Airlines is failliet gegaan en daarop is ML Tours doorgegaan met haar vluchten met andere vliegtuigmaatschappijen. Lees verder over ML Tours.

otla logoOtla.nl

Otla.nl is een nieuwe speler gericht op de ‘Marokkaanse reisbranche’. Otla.nl valt onder  een holding die meerdere reiswebsites in eigendom heeft:Lees verder over Otla.nl

Ryanair luchtvaartmaatschappijRyanair

De prijsvechter heeft zijn eigen vloot en schijnt één van de grootste low-cost vliegtuigmaatschappij te zijn voor continentale vluchten. De vluchten zijn naar vergelijking goedkoop, maar voor bijna alle extra’s moet je bijbetalen. Denk hierbij aan het kopen van eten en drinken, inchecken en meer.

JetairFly - TUIJetairFly

Deze Belgische luchtvaartmaatschappij heet officieel TUI Airlines (Belguim) en vliegt vanuit Belgie naar diverse bestemmingen in Marokko.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (26 votes cast)
Ervaringen met Vliegtickets naar Marokko, 3.6 out of 5 based on 26 ratings