Met een barrel naar Marokko voor 3FM Serious Request

Met een auto van maximaal 500 euro en binnen drie weken maar liefst 8000 kilometer afleggen van Amsterdam naar Marokko voor het goede doel? Veel team doen dit jaar weer mee met de Amsterdam-Dakar Challenge! Lees snel verder.

Een club enthousiastelingen die samen met initiatiefnemer Arthur Verheijen zijn gestart met de eerste Amsterdam Dakar Challenge – een barreltocht van bijna 7.000 kilometer met als einddoel een veiling van de auto’s ten bate van lokale goede doelen. Bovendien wordt het goede doel flink geholpen. Tot nu toe is dankzij de teams een opbrengst van ruim €3.000.000,- voor verschillende goede doelen gerealiseerd!

Dit jaar gaan we er weer alles aan doen om via de stichting Challenge For Charity Foundation nog meer geld op te halen voor het goede doel. Bedrijven die ons evenement en het goede doel een warm hart toedragen vertellen we graag meer over de mogelijkheden.

In 2011 is de dertigste editie van de Challenge naar Dakar gereden en ook voor 2012 staat Amsterdam Dakar Challenge weer op scherp. De finish is in Dakar, waarna de teams na een rustdag doorrijden naar Gambia voor de veiling van de auto’s. Omdat de situatie in Mauritanie sinds eind 2009 instabiel is, kan er ook gekozen worden voor een Moroc Edition. Deze teams finishen weer in eigen land en kunnen hun barrel klaarmaken voor wellicht een volgende trip!

 

Meer lezen over de Amsterdam-Dakar? Bekijk de officiële website.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)